Midnightblue

Bij mij zul je niet schuilen. Bij mij zul je jezelf ontdekken. Bij mij zul je nergens anders zijn dan bij jezelf! Renate Basseman


Diensten:

Hieronder vindt je de mogelijkheden die ik je aan kan bieden: Onderstaande sessies zijn zowel voor volwassenen als voor kinderen geschikt. Alle sessies zijn telefonisch en online mogelijk. Voor vragen stuur mij een berichtje op natuurspirit@gmail.com

JE KUNT KIEZEN VOOR ONDERSTAANDE SESSIES:


1. Mediteren en/of Healings, (telefonisch of online):

Bij mij kun je terecht voor een Healing, maar ook voor Mediteren. Hier wordt je lekker ontspannen van, en komt je hoofd tot rust. En als je hoofd rustig is, werkt dit ook door op heel je lichaam, je raakt minder snel in paniek, je wordt minder gestrest, rustiger, je krijgt meer zelfvertrouwen en je voelt je veel energieker. Ik werk met geleide Meditaties, de beelden die dit op roept geef je zelf vorm, omdat het alleen van jou is, het is jou "Heilige Ruimte" waarin zich alles afspeelt. Zo kom je tot een diepe rust en tot innerlijk weten. Dit is een hele relaxte vorm van healing. Ik werk met Visualisatie. Met visualiseren stel je je een situatie voor zoals jij die graag zou willen zien maar die je nu nog niet hebt. Je ziet dan eigenlijk voor je hoe je het zou willen hebben alsof dit al werkelijkheid is. Als je dit goed beheerst kun je vervelende situaties ombuigen tot positievere situaties. Ik werk met Affirmaties. Affirmaties zijn krachtige positieve woorden en zinnen die je tegen jezelf zegt zodat je je in het algemeen beter gaat voelen en rustiger, relaxter, het is een soort van positief denken. Je vormt een betere, positievere "Mindset" en die zorgt er dan vervolgens weer voor dat je voor jezelf betere en grotere kansen in je leven aantrekt. Positiviteit geeft kracht, en als je krachtig bent, ben je sterker en kunt je meer uit het leven halen.


2. Healing door Magnetiseren:

Ik ben Magnetiseur. Voor een healing door middel van Magnetiseren kun je bij mij terecht. In deze sessie geef ik je een healing door middel van Magnetiseren. Met Magnetiseren breng ik de "Universele Energie"met mijn handen op jou over, zodat je lichaam en geest deze energie kunnen omzetten ter genezing van jou! Dit helpt bij allerlei lichamelijke klachten maar ook bij geestelijke klachten. Ik hoef je daarbij niet aan te raken en je houdt je kleding gewoon aan. Het is bij mij ook mogelijk om deze behandeling op afstand te doen.


3. Een (healings) gesprek met mij:

Een één op één verdiepingsgesprek met mij houdt in dat we gaan kijken naar wat de redenen zijn waarom je je voelt zoals je je voelt, waarom je je bijvoorbeeld zo verdrietig voelt, of waarom je pijn ervaart. Ik wordt hierbij zelf geholpen door mijn eigen Gidsen en Begeleiders, zodat we gauw bij de kern van een probleem kunnen komen. Als we eenmaal weten waar het om gaat bij jou, dan proberen we jou weer met jezelf in verbinding te brengen. Ik help je je innerlijke stem weer te horen en (h)erkennen. Ik help je met het vinden van je doel in dit leven. En we bespreken hoe jij je doelen kunt nastreven en hoe je ze kunt behalen. We bespreken wat je kunt doen om je weer goed te voelen.

Voor bovenstaande sessies, zijn de tarieven in overleg.

Voor verder informatie of vragen kun je me mailen op het onderstaande e-mail adres:

natuurspirit@gmail.com


Tenslotte vindt je naast elke pagina nog een aantal Youtube filmpjes van mij.  Het zijn drie filmpjes met geleide meditaties, en één filmpje met 30 Krachtige Affirmaties. Het zijn filmpjes waarvan ik zelf de teksten heb gemaakt en zelf heb ingesproken. Ik hoop op deze manier naast de sessies die ik geef, nog meer mensen verder te kunnen helpen.

Naast alle pagina's zie je drie kunstwerken van mij (is een hobby van me), die gemaakt zijn met Chinese inkt. Het is ook mogelijk om kunst van mij te kopen. Heb je hier belangstelling voor mail me dan even voor verder informatie over mijn kunst. Hieronder zie je een sumi-e tekening die ik heb gemaakt. Sumi-e, ook wel Japans penseel schilderen genoemd. Je schildert met een speciaal penseel, een inktblok en water op rijstpapier. Het is de bedoeling dat je hierbij met zo min mogelijk lijnen een onderwerp vorm geeft. Het is eigenlijk de kunst van het weglaten. Het is ontzettend leuk om te doen.

 


Daar waar licht en donker elkaar raken, in de schemering, daar ligt het fluisteren van je ziel.

RenateVOLG MIJ OP FACEBOOK!

Copyright 2017