Midnightblue

Bij mij zul je niet schuilen. Bij mij zul je jezelf ontdekken. Bij mij zul je nergens anders zijn dan bij jezelf! Renate Basseman


Welkom op mijn website

Mijn naam is Renate Basseman, Meditatie Coach, Healer, Magnetiseur, Kunstenares, en woonachtig in Hengelo. Kunst en Spiritualiteit is mijn passie!!!

Kunst en Spiritualiteit zijn bij mij samengesmolten tot één geheel. Mooie kunst ontstaat bij mij, doordat ik, wat ik innerlijk voel op papier of canvas tot uitdrukking laat komen. Ik werk intuïtief. Dat intuïtief werken doe ik ook als ik een healing geef. Voor een heerlijke energieke healing ben je bij mij op de goede plek. Ik geef je graag een persoonlijke healing via meditatie,dit doe ik dan samen met jouw in een gesprek aan de telefoon of online. Je krijgt dus een meditatie via de telefoon, dit werkt heerlijk ontspannen en je krijgt er meer energie door, en dit werkt dan weer positief door in alle lagen van je leven.Je kunt mij vragen stellen over die dingen die je persoonlijk bezig houden en je na aan het hart liggen. Misschien heb je levensvragen waarvan je misschien niet goed weet wat je ermee moet doen. Ik geef je advies indien je dit wenst. Dit doe ik in samenwerking met mijn Gidsen. Na zo'n healing voel je je weer een stuk beter en kun je er weer even tegenaan.

Mijn Missie!!!

Mijn missie is om mensen weer in verbinding met zichzelf te brengen. Daarbij neemt zen en zen zijn een belangrijke plek in.

Hoe dan?

We worden stil en komen zo bij je diepste wensen en dromen. We gaan ons vervolgens richten op het verwezenlijken van deze wensen en dromen. Jouw wensen, jouw dromen!!!

Het is een reis van een stil, wonderlijk en verborgen pad. En het is mogelijk en haalbaar voor iedereen. Als je ontdekt wat er diep in je schuil gaat dan kun je daar naar handelen en naar leven. En dan vinden er de meest mooie dingen plaats in je leven. Als je echt naar jezelf durft te luisteren en erna durft te handelen, kun je echt gelukkig worden, wat er ook gebeurd.

Hoe kom je bij je diepste weten, hoe kom je erachter wat er in het diepste van je ziel leeft en wat gehoord wil worden, en wat vrijgelaten wil worden??? Hier gaan we dan samen mee aan de slag. Daar zijn verschillende manieren voor en is afhankelijk van wat jij zelf het liefste wilt. Het kan door middel van gesprekken, reading, meditaties, visualisaties, affirmaties. Maar ook door het op een creatieve manier, uiten van alles wat je voelt van binnen, door het gevoel, jouw gevoel, expressie te geven in een tekening of een schildering. Of expressie door jouw gevoel in jouw woorden, jouw zinnen op papier te zetten.

Ben jij klaar voor zo'n reis???

Neem contact op met mij voor de mogelijkheden, want ik help je heel graag verder! Stuur mij een mail via natuurspirit@gmail.com


Schilderen en tekenen:

Naast bovenstaande, schilder ik veel en graag, vooral abstracte kunst, Sumi-e vind ik leuk, dat is Japans Penseel Schilderen, bij dit Japans penseel schilderen probeer je met zo min mogelijk penseelstreken toch een herkenbaar of abstract beeld neer te zetten. Dit heet ook wel Zen Tekenen. Het is heerlijk rustgevend en Zen, het maakt je hoofd leeg en rustig, daarom staat het ook wel bekend als Meditatief tekenen. Ik kan hier al mijn energie en creativiteit in kwijt.

BlueArtRenate

Heb je belangstelling voor kunst, dan kun je bij mij ook Kunst kopen. Heb je daar belangstelling voor laat me dit dan even weten, en stuur me een mail op natuurspirit@gmail.com

Liefs van Renate

 

VOLG MIJ OP FACEBOOK!!  


 Copyright 2017