ZENZINNIG
Een moment van Zen, het is leegte in geen leegte, het geeft diepte in geen diepte!

Welkom op mijn website!

 

Hallo Allemaal,

Mijn website is ontstaan doordat ik een vondst voor mezelf deed. Ik ontdekte dat ik het maken van Kunst met enkel een Pen en papier, een heerlijke bezigheid vond en vind. Inmiddels is deze bezigheid uitgegroeid tot het maken van kunstwerken van Oost Indische Inkt, Chinese Inkt en Acryl, en werk ik niet meer alleen op papier maar ook op Canvas.

Op mijn website kun je onder de pagina fotoalbum zien welke kunstwerken ik maak, en kun je een deel van mijn beschikbare werken vinden. 

Meer informatie over mij, en over mijn werkwijze vindt je op de de pagina:  Over Mij!!

Ik wens je heel veel plezier met het rond kijken op mijn website en met het bekijken van mijn kunstwerken. Mocht je informatie willen, of vragen aan mij hebben, mail me dan gerust op natuurspirit@gmail.com. Je vindt mijn contactgegevens en tevens een contactformulier, ook terug op de Contactpagina.


Dank je wel voor je belangstelling, en een hele fijne dag gewenst.

 Renate